Om mig
Thomas Friis Pedersen ThopThomas Friis Pedersen


Med over 20 års erfaring som professionel tegner, har jeg prøvet lidt af hvert


Jeg startede med at tegne monstre i mine skolebøger, og har i dag over 30 udgivelser bag mig.

Jeg har altid været bidt af en gal tegner, og fandt ofte stor inspiration i de mange tegneserier jeg læste og især i de gamle Disney film. 

I 2005 stiftede jeg Thop Art, mit lille enkeltmandsfirma, og siden gik det slag i slag med diverse projekter og illustrationsopgaver.

I 2008 vandt jeg to priser på Seriejournalen.dk: Bedste danske tegneseriefigur for Den store Zardini, og Årets bedste danske tegneserietegner 2008.

Jeg er forfatter og illustrator for Forlaget Tellerup, og har over 30 udgivelser bag mig. De fleste bøger kan bestilles gennem min shop.

Udover de mange illustrationer har jeg også erfaring med at lave speeddrawing film.

jeg arbejder for det meste digitalt både på min Ipad Pro og i Photoshop. Det betyder at mine kunder alid får en ren digital fil, som kan bruges på en enhver platform, om det så er på tryk eller til en hjemmeside.

Ingen opgave er for lille, så ring eller skriv og hør lidt om hvad jeg kan tilbyde.

Jeg tilbyder også tegneworkshops og foredrag. Se mere under kurser.


Portfolio


Om du skal have lavet illustrationer til din virksomhed, eller speeddrawing film til at trække nye kunder. Så finder vi en løsning. Jeg arbejder mest digitalt, hvilket betyder at mine kunder alid får en ren digital fil, som kan bruges på en enhver platform, om det så er på tryk eller til en hjemmeside.

Måske du har et forlag som skal bruge en erfaren tegner eller børnebogsforfatter? Måske skal du og dit firma bruge en sjov og informativ illustration eller tegneseriestribe?

Kan være jeg er manden du har brug for.
Tegneworkshops


Jeg har stor erfaring med undervisning af børn og unge, og er god til at lære fra mig. Jeg har masser af tips og tricks til hvordan man med simple øvelser kan blive en bedre tegner.


Vi tegner monstre


Med min bog som udgangspunkt lærer børnene med simple tekniker hvordan man kan tegne et monster. Vi tegner bl.a. Frankensteins monster, varulve , vampyrer og zombier.


Vi tegner sjove dyr


Man kan komme langt med et par cirkler når man skal lære at tegne sjove dyr.

Efter lidt indledende øvelser og teknikker, får børnene selv lov til at bestemme hvilke dyr der skal tegnes.
Foredrag


Arbejder du på en skole eller et bibliotek, kan jeg tilbyde foredrag for børn og unge om min karriere som proffesionel tegner og børnbogsforfatter.

Kontakt mig og hør nærmere.